Onderzoek naar verdwijning Duncan Zwakke heropend

Onderzoek naar verdwijning Duncan Zwakke heropend

Geplaatst op 19 maart 2024, om 11:21 uur

ZUTPHEN – Dinsdag voert de politie forensisch onderzoek uit in een gebouw aan de Nieuwstad in Zutphen in verband met de vermissing van Duncan Zwakke. Duncan werd voor het laatst gezien op dinsdag 17 oktober 1989 in het centrum van Zutphen toen hij 31 jaar oud was. Met behulp van nieuwe middelen en technieken hoopt de politie tijdens dit onderzoek sporen te ontdekken die kunnen helpen bij het vinden van Duncan.

Het lichaam van Duncan is nooit gevonden sinds zijn plotselinge verdwijning. Voor zijn familie en vrienden blijft dit een pijnlijke en emotionele situatie, zelfs na vele jaren. Elke tip, ook al is het jaren geleden gebeurd, wordt nog steeds gewaardeerd en is van belang. De verdwijning van Duncan Zwakke is een cold case, een onopgelost ernstig misdrijf waarop een gevangenisstraf staat van minstens twaalf jaar. Meestal betreft het zaken waarbij mensen om het leven zijn gebracht.

Als u informatie heeft die van belang kan zijn, vraagt de politie u vriendelijk om dit te delen.

Foto: Politie