Update: 75-jarige vrouw dood aangetroffen, man (79) aangehouden

Update: 75-jarige vrouw dood aangetroffen, man (79) aangehouden

Geplaatst op 11 maart 2024, om 07:35 uur

EINDHOVEN – De politie hield zondagavond een 79-jarige man uit Eindhoven aan in zijn woning aan de Troyeshof. De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw. Het 75-jarige slachtoffer werd levenloos in dezelfde woning gevonden.

De man belde rond 21:30 de politie en deed melding van een steekincident. Agenten reden naar het huis en troffen daar de verdachte en de dode vrouw aan. De Eindhovenaar is meegenomen naar het bureau en agenten onderzoeken zijn rol bij de dood van de vrouw. De man zit vast en wordt verhoord.

Onderzoek
De politie startte direct het onderzoek naar de aanleiding en achtergrond van het incident. Forensisch rechercheurs onderzoeken de woning en er wordt een buurtonderzoek gedaan.