De snelste online gokkasten van Nederland

De snelste online gokkasten van Nederland

Geplaatst op 11 maart 2024, om 00:00 uur

Vandaag de dag hoef je niet meer de straat op om snelle auto’s en andere vervoermiddelen te zien. Sterker nog: het is veel veiliger om dat van achter je beeldscherm te checken. Het aantal (dodelijke) ongelukken in Nederland zit de laatste jaren namelijk helaas in de lift, blijkt uit cijfers van het CBS.

Er zijn verschillende manieren om snelle voertuigen op een beeldscherm te zien, bijvoorbeeld door het bekijken van films en series én door het spelen van vette gokkasten met een snel thema. Online gokken is in Nederland volledig legaal, mits je het bij een online casino met een vergunning doet, en is daarmee in de meeste gevallen zelfs veiliger dan zelf aan het verkeer deelnemen. In dit artikel lees je meer over de snelste gokkasten van het land.

Maak kennis met snelle motoren in Wild Hogs

Een van de gokkasten die je als liefhebber van snelle voertuigen echt eens moet uitproberen is Wild Hogs van aanbieder Stakelogic. In dit snelle spel draait het om vette motoren die bestuurd worden door stoere wilde zwijnen die door de onderwereld reizen. Dat klinkt weliswaar wat vreemd, maar bijzonder is het zonder meer. Scoor je een wild zwijn op je rij dan heb je het beste symbool te pakken; drie van deze gang levert je namelijk willekeurig een bepaalde spin op.

Wild Hogs is een gokkast met 6 reels en 4 rijen, waarbij je maar liefst 4,096 manieren hebt om te winnen in het basisspel en 46,656 manieren in de uitgebreide reels wanneer je de free spins activeert. Je speelt al mee met een inzet van € 0,20 en je kunt deze inzet uitbreiden tot maximaal € 100. Hierbij kun je tot wel 5000 keer je inzet winnen. Niet zo gek dus dat dit razendsnelle spel van Stakelogic ontzettend populair is. Spring op de figuurlijke snelle motorfiets in dit spel en ga het avontuur aan!

Rijd het einde van de wereld tegemoet in Cash Truck

Een andere gokkast waarbij het om snelheid draait, is Cash Truck van Quickspin. Dit videospel is ontzettend spannend, omdat je hier moet vechten om te overleven. Volop actie dus! Het snelle spel speelt zich af op een speelveld van 5 x 4 en met 20 winlijnen. Wanneer het je samen met de andere overlevenden in je bende lukt om de Cash Truck te overvallen, dan win je maar liefst 25.000 keer je inzet. Een behoorlijk bedrag als je € 100, het maximum, hebt ingezet.

Je speelt al mee met een inzet vanaf € 0,20, dus je kunt er ook gewoon voor kiezen om met een minder hoog bedrag te spelen. Het is goed om te weten dat deze gokkast goed te bedienen is; het is de bedoeling dat je minimaal 3 identieke symbolen op de winnende lijn krijgt. De telling begint natuurlijk altijd bij de uiterste linkse reel. Verder is het vooral het avontuur waarvoor je dit gokspel wil doen en de RTP van 96% (spelers verdienen zo’n 96% van wat ze inzetten terug). Durf jij het aan?

Gek geworden auto’s in Mad Cars van Push Gaming

Natuurlijk horen gewone auto’s ook thuis in het rijtje van snelle gokkasten. Hoewel: de auto’s in de gokkast Mad Cars zijn allesbehalve gewoon. In dit spel ga je als speler mee op een avontuurlijke rit. De Mad Cars zijn namelijk gek geworden! Bij Mad Cars, bedacht door Push Gaming, draait het namelijk om post-apocalyptische races en bizarre geluidseffecten. Onderweg kom je allemaal interessante symbolen en functies tegen, waarbij iedere draai weer kan leiden tot een andere ervaring van het spel. 

De auto’s bij Mad Cars zien er precies uit zoals je had verwacht van auto’s die gek geworden zijn: gewapend met stekels, messen en zagen. Dat zorgt ervoor dat de hele gokkast er ietwat ‘gevaarlijk’ uitziet, maar dat is natuurlijk alleen maar extra spannend (zolang het nep blijft). Je doet al mee met een minimale inzet van € 0,10 en een maximale inzet van € 100. Er zijn 50 winlijnen te vinden waarbij de maximaal te winnen prijs maar liefst 25.000 keer je inzet is. Voor gokkasten zoals deze is dat opvallend hoog, dus sla je slag.

Ontdek de virtuele straten van Drive: Multiplier Mayhem

Heb je nog niet genoeg gokkasten gespeeld waar snelheid centraal staat? No worries: bij de laatste gokkast sta je versteld van het opvallende en originele thema. In Drive: Multiplier Mayhem bereid je je namelijk voor om te gaan racen op virtuele straten. In het spel staat Jette centraal: een stoere chick die het opneemt tegen diverse race-rivalen door middel van razendsnelle races. Op het speelveld zijn 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen te vinden. Door het energieke karakter van het spel ligt je aandacht constant bij het speelveld. 

Voordat je begint met racen, moet je een inzet kiezen. Dat kan vanaf minstens € 0,15 met een maximum van € 100. Vervolgens krijg je meerdere symbolen te zien waarbij Jette, de stoere chick, het meest waard is. Draai je 3 scatters in dezelfde draai, dan speel je gratis spins vrij. Ook zijn er nog andere interessante bonusfuncties waar menig race- en autoliefhebber blij van zal worden. Van het hele bovenstaande rijtje is Drive: Multiplier Mayhem zonder twijfel de allersnelste game.