Man (31) zwaargewond bij schietpartij op bedrijventerrein

Man (31) zwaargewond bij schietpartij op bedrijventerrein

Geplaatst op 9 maart 2024, om 19:53 uur

ZWANENBURG – Op zaterdagmiddag rond 13.00 uur is in Zwanenburg, aan De Heining, een 31-jarige man uit Beverwijk ernstig gewond geraakt tijdens een schietincident. Diverse noodhulpdiensten, inclusief de politie, twee ambulances en een traumateam, snelden zich naar het incident op het bedrijventerrein De Weeren.

De gewonde man werd haastig naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij direct geopereerd werd of nog onder het mes moet. Het was op dat moment onbekend of de man in levensgevaar verkeerde, aldus een woordvoerder van de politie.

De toedracht van het schietincident was nog niet duidelijk. De recherche was nog bezig met het onderzoek op de locatie rond 15.00 uur die middag, terwijl de vermoedelijke schutter nog op de vlucht was.

Foto’s: Mexx van der Lieuw