Politie treft in auto halfnaakte vrouw, wapens en drugs aan

Politie treft in auto halfnaakte vrouw, wapens en drugs aan

Geplaatst op 5 maart 2024, om 18:49 uur

VLISSINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie bij het Nollebos in Vlissingen een man en een vrouw gearresteerd. De verdachten, een 23-jarige man zonder vast adres in Nederland en een 20-jarige vrouw uit Vlissingen, worden beschuldigd van verboden wapenbezit en het bezit van harddrugs.

Tijdens een surveillanceronde zag de politie rond 01.00 uur een auto met beslagen ramen op een parkeerplaats bij het Nollebos staan. In de auto zaten een halfnaakte vrouw en een man met kleding aan. Terwijl de agenten de identiteit van het tweetal controleerden, ontdekten ze iets wat leek op een vuurwapen in de auto. Ze riepen versterking in, waarna de man en de vrouw werden gearresteerd en hun auto naar het politiebureau werd gebracht.

Bij doorzoeking van de auto vond de politie twee wapens die nauwelijks van echt te onderscheiden waren: een alarmpistool en een balletjespistool. Daarnaast werden er patronen en zowel hard- als softdrugs aangetroffen. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag ondervraagd.