Meisje (14) vijf dagen na ongeval overleden

Meisje (14) vijf dagen na ongeval overleden

Geplaatst op 5 maart 2024, om 12:53 uur

BEVERWIJK – Maandagavond is het 14-jarige meisje uit Beverwijk, dat vorige week betrokken was bij een ernstig verkeersongeval op de Plesmanweg ter hoogte van de Gladiolenlaan in Beverwijk, aan haar verwondingen overleden.

De politie voert onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval. Op donderdag omstreeks 08:10 uur, kreeg de politie melding van een ernstige aanrijding tussen een fietser en een auto. Het meisje werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar zij enkele dagen later is overleden.

De bestuurder van de auto, een 31-jarige man uit de gemeente Laarbeek (provincie Noord-Brabant), werd volgens protocol aangehouden. Hij is inmiddels vrijgelaten, maar zijn mogelijke betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt nog onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie.

Een familierechercheur is toegewezen aan de familie van het slachtoffer.