Drie mannen aangehouden op verdenking van drugshandel

Drie mannen aangehouden op verdenking van drugshandel

Geplaatst op 5 maart 2024, om 14:22 uur

WAALWIJK – Dinsdagochtend zijn op verschillende locaties in Waalwijk drie mannen gearresteerd op verdenking van handel in harddrugs. Als direct gevolg van deze actie heeft de gemeente Waalwijk één van de woningen onmiddellijk gesloten.

Rond 06.00 uur heeft een arrestatieteam de drie verdachten gearresteerd op adressen in de Grotestraat, Laageinde en Jacques Bertinstraat in Waalwijk. Uitvoerig onderzoek door recherche en basisteams in de regio Hart van Brabant heeft geleid tot de arrestatie van de mannen, allen in de leeftijd van 22, 24 en 25 jaar. Bij de invallen is een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen en in beslag genomen.

De drie verdachten zitten momenteel vast voor verhoor, terwijl hun betrokkenheid bij de zaak verder wordt onderzocht.