Overvaller bedreigt caissière Albert Heijn met wapen

Overvaller bedreigt caissière Albert Heijn met wapen

Geplaatst op 2 maart 2024, om 11:56 uur

ARNHEM – Op vrijdagavond heeft een overval plaatsgevonden in de Albert Heijn in de Burgemeesterswijk in Arnhem, waarbij een man een kassamedewerkster met een wapen bedreigde.

Het incident bij het filiaal aan de Van Lawick van Pabststraat gebeurde net voor 21:30, waarna de winkel onmiddellijk werd gesloten. Ondanks een zoekactie in de nabije omgeving door de politie, is de verdachte niet aangehouden.

Er zijn getuigenverklaringen opgenomen, en er wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat er tijdens de overval klanten in de winkel aanwezig waren. De politie is op zoek naar camerabeelden en voert verder onderzoek uit naar het voorval.

Foto’s: Roland Heitink