Verdachte gearresteerd voor brandstichting in berging van appartementencomplex

Verdachte gearresteerd voor brandstichting in berging van appartementencomplex

Geplaatst op 1 maart 2024, om 10:36 uur

HOUTEN – Rond middernacht brak er op donderdagavond in een berging van een appartementencomplex aan de Bovencamp in Houten brand uit. Na een onderzoek van de politie is een verdachte gearresteerd op verdenking van brandstichting.

De hulpdiensten kregen om 00:10 uur een melding van de brand. Toen de politie ter plaatse arriveerde, was het vuur al gedoofd. Zowel de politie als de Forensische Opsporing hebben onderzoek verricht. Een persoon is kort daarna aangehouden en zal worden ondervraagd.

Heb je iets opgemerkt of beschik je over informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op met de politie.