Automobilist krijgt de schrik van zijn leven: van busje af gewaaide plaat doorboort voorruit

Automobilist krijgt de schrik van zijn leven: van busje af gewaaide plaat doorboort voorruit

Geplaatst op 1 maart 2024, om 16:21 uur

VIJFHUIZEN – Vrijdagmiddag werd een auto op de Schipholweg (N232) in Vijfhuizen zwaar beschadigd nadat een plaat tegen de voorruit knalde. Deze plaat was van het dak van een busje gewaaid. De inzittenden van de auto bleven gelukkig ongedeerd ondanks de schrik.

Rond 14.00 uur brak de plaat, die op het dak van een busje was bevestigd, los door een windstoot. Een deel ervan belandde op de auto achter het busje, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan de auto. Ook een ander voertuig liep schade op.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hoefde niet in actie te komen, aangezien de inzittenden slechts met de schrik vrijkwamen. De zwaar beschadigde auto werd weggesleept door een bergingsbedrijf.