Vrouw met rollator valt in sloot, omstanders bellen hulpdiensten

Vrouw met rollator valt in sloot, omstanders bellen hulpdiensten

Geplaatst op 29 februari 2024, om 15:30 uur

VELDHOVEN – Donderdagmiddag is een oudere vrouw met een rollator in een sloot gevallen, gelegen aan het Hagerpad in Veldhoven. Omstanders merkten op dat de dame in het water lag en alarmeerden de hulpdiensten.

Het incident vond plaats kort na 13.30 uur, direct nadat de vrouw boodschappen had gedaan. Op haar rollator lagen boodschappen. Getuigen zagen hoe de vrouw in het water terechtkwam. De sloot bevindt zich in de nabijheid van meerdere woningen en appartementen. Omstanders boden hulp om haar uit het water te halen. De vrouw was na de val in het water wel aanspreekbaar, maar duidelijk geschrokken.

Op het moment dat de vrouw op de kant lag, bedekt met een dekentje, arriveerden de politie en een ambulance snel ter plaatse. Na een controle door het ambulancepersoneel is de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Het blijft vooralsnog onduidelijk hoe de vrouw in de sloot terecht is gekomen.

Foto’s: Gabor Heeres