Drie katten dood bij woningbrand in slaapkamer

Drie katten dood bij woningbrand in slaapkamer

Geplaatst op 29 februari 2024, om 14:10 uur

ROTTERDAM – Bewoners aan de Brouwersstraat in Rotterdam-Kralingen werden woensdagavond rond 19:00 uur opgeschrikt door een woningbrand in een portiek.

De brand brak uit in een slaapkamer, waarbij veel rook vrijkwam, wat het veilig verlaten van de woningen bemoeilijkte voor sommige bewoners. De brandweer moest meerdere bewoners evacueren. Tien mensen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd en twee personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas kwamen ook drie katten om het leven.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, en de politie is een onderzoek gestart om hierover duidelijkheid te verkrijgen. Volgens de brandweer is de woning waar de brand begon tijdelijk onbewoonbaar geworden.