Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval, 27 jarige ernstig gewond

Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval, 27 jarige ernstig gewond

Geplaatst op 29 februari 2024, om 17:01 uur

GELEEN – Op donderdagochtend heeft de politie een 42-jarige automobilist uit Sittard gearresteerd nadat hij eerder die ochtend een verkeersongeval had veroorzaakt op de Urmonderbaan. Het incident leidde tot ernstige verwondingen bij een 27-jarige automobiliste uit Sittard, waarna de man de plaats van het ongeval verliet.

Het ongeval vond plaats rond 09.00 uur, waarbij één van de voertuigen tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder van het andere voertuig verliet vervolgens de plaats van het incident. Later meldde hij zich bij het politiebureau en is daar voor verhoor vastgehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht voor medische behandeling.

De politie is bezig met onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Hierbij zijn onder andere de betrokken voertuigen in beslag genomen.