17-jarige aangehouden voor overval op tankstation en poging woningoverval

17-jarige aangehouden voor overval op tankstation en poging woningoverval

Geplaatst op 29 februari 2024, om 16:10 uur

DEN HAAG – Met assistentie van omstanders heeft de politie maandag een 17-jarige Hagenaar op heterdaad gearresteerd als verdachte van een poging tot woningoverval aan de Scholekstersingel in Den Haag.

Na verder onderzoek wordt de jongeman eveneens verdacht van een overval op een tankstation aan de Noordsingel in Leidschendam op 22 februari. Op maandag vertoonde de verdachte verdacht gedrag bij een woning aan de Scholekstersingel in Den Haag, waarbij hij een mes bij zich droeg. Dankzij omstanders kon de verdachte worden aangehouden.

Na grondiger onderzoek kon zijn betrokkenheid bij de overval op een tankstation op donderdag 22 februari in Leidschendam worden vastgesteld, waarbij een medewerkster en een klant werden bedreigd met een vuurwapen.