Dode man (61) in woning, drie aanhoudingen

Dode man (61) in woning, drie aanhoudingen

Geplaatst op 24 februari 2024, om 22:16 uur

RIDDERKERK – Een 61-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een reanimatie. Deze vond plaats in een woning aan de Voorn in Ridderkerk. Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten, is een onderzoek gestart. Uit voorzorg zijn de drie personen die in de woning aanwezig waren aangehouden.

Om 00.44 uur worden de hulpdiensten gealarmeerd omdat de 61-jarige man onwel is. Na een reanimatie is de man helaas overleden. De oorzaak van de onwelwording is onbekend, maar een misdrijf kan niet worden uitgesloten. Daarom is de politie een onderzoek gestart en heeft de drie in de woning aanwezige personen, een 58-jarige vrouw, een 39-jarige man en een 36-jarige vrouw, aangehouden.