Grote hoeveelheid verdovende middelen gevonden in bedrijfspand

Grote hoeveelheid verdovende middelen gevonden in bedrijfspand

Geplaatst op 23 februari 2024, om 16:30 uur

NAARDEN – Dinsdag heeft de politie een bedrijfspand aan de Nikkelstraat in Naarden doorzocht. Daar vonden ze een grote hoeveelheid verdovende middelen en spullen voor drugspakketten. Een 26-jarige man uit Amsterdam is gearresteerd.

De politie viel dinsdagmiddag het pand binnen na onderzoek waaruit bleek dat er mogelijk verdovende middelen aanwezig waren. In het bedrijfspand troffen ze inderdaad een grote hoeveelheid verdovende middelen aan, samen met items voor het verpakken van drugs. Ook namen ze een speedboot en een grote kluis in beslag.

Er was één persoon aanwezig tijdens de inval, een 26-jarige man uit Amsterdam. Hij is gearresteerd en zit vast zonder contact met anderen, behalve zijn advocaat. De politie zet het onderzoek voort en sluit niet uit dat er meer arrestaties zullen volgen in deze zaak.