Vrouw aangehouden voor flessentrekkerij

Vrouw aangehouden voor flessentrekkerij

Geplaatst op 22 februari 2024, om 16:26 uur

VLISSINGEN – Een 43-jarige vrouw uit Middelburg is gearresteerd op verdenking van flessentrekkerij nadat ze woensdagavond had gegeten en gedronken in een restaurant aan de Vlissingse boulevard. Flessentrekkerij houdt in dat iemand goederen bestelt of afneemt zonder te betalen, zoals tanken zonder te betalen of eten in een restaurant zonder te betalen.

Politiemensen werden woensdagavond omstreeks 20.45 uur naar het restaurant aan de boulevard geroepen, waar de vrouw voor ruim 120 euro had geconsumeerd maar weigerde te betalen. Ze ontving de agenten niet vriendelijk en gebruikte scheldwoorden tegen hen. Daarop is ze aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Tijdens de rit naar de gevangenis zette ze haar gedrag voort. Eenmaal in Torentijd weigerde ze mee te werken aan het insluiten. Nadat ze uiteindelijk was gefouilleerd en haar vingerafdrukken waren genomen, werd ze in de cel geplaatst.

Uit politieonderzoek blijkt het te gaan om een 43-jarige vrouw uit Middelburg. Verder bleek ook dat ze zich op dinsdag ook twee keer schuldig heeft gemaakt aan eten/drinken zonder te betalen. Ze heeft toen ’s middags in een restaurant in Goes voor ongeveer 35 euro gegeten en gedronken en ’s avonds in een ander restaurant in Goes voor ruim 80 euro gegeten en gedronken, zonder te betalen. Ze is dinsdagavond aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Nadat ze woensdag een verklaring had afgelegd en tegen haar proces-verbaal was opgemaakt, is ze vrijgelaten, in afwachting van het moment waarop ze voor de rechter moet verschijnen. Dat heeft haar er niet van weerhouden woensdag opnieuw de fout in te gaan. De vrouw zit nog vast.