Fietsen van viaduct afgegooid, auto’s lopen schade op

Fietsen van viaduct afgegooid, auto’s lopen schade op

Geplaatst op 22 februari 2024, om 17:06 uur

HARDERWIJK – Woensdagavond hebben meerdere auto’s schade opgelopen doordat ze over verschillende fietsen reden die op de A28 bij Harderwijk lagen. De politie vermoedt dat de fietsen van het viaduct Deventerweg naar beneden zijn gegooid.

De politie ontving rond 23.25 uur melding van het incident. Het voorval vond plaats zowel links als rechts van hectometerpaal 52,5. Meerdere auto’s reden over de fietsen heen en liepen daardoor schade op. Gelukkig raakte niemand gewond.

Automobilisten die schade hebben opgelopen, maar dit nog niet aan de politie hebben gemeld, wordt gevraagd dit alsnog te doen. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen en mogelijke relevante camerabeelden, zoals dashcambeelden.

Foto: Instagram politie_veluwe_west