UPDATE Bijrijder ernstig gewond na botsing tussen vrachtwagens op N65

UPDATE Bijrijder ernstig gewond na botsing tussen vrachtwagens op N65

Geplaatst op 21 februari 2024, om 12:39 uur

OISTERWIJK – Op de N65 bij Biezenmortel zijn woensdag twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Eén slachtoffer, de bijrijder van één van de vrachtwagens, heeft enige tijd bekneld gezeten in het voertuig. Hij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg tussen Haaren en Oisterwijk in de richting van Tilburg is volledig afgesloten.

Een vrachtwagen met oplegger stond aan het begin van de middag geparkeerd in een pechstrook langs de N65. De andere vrachtauto is op deze stilstaande vrachtwagen gebotst. Beide vrachtwagens hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het onderzoek en de berging zullen de hele middag in beslag nemen. Als gevolg van het ongeval is de N65 richting Tilburg afgesloten. Rijkswaterstaat meldt dat de weg naar verwachting tot zes uur gesloten zal blijven vanwege het onderzoek en de berging van de vrachtwagens.

De ANWB adviseert het verkeer richting Tilburg om te rijden via Eindhoven over de A2 en A58. Ook het verkeer in de tegenovergestelde richting ondervindt vertraging door een kijkersfile.

Foto’s: Bart Meesters