Geschoten op woningen, politie zoekt getuigen

Geschoten op woningen, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 17 februari 2024, om 21:07 uur

VLISSINGEN – Vanuit een auto is zaterdagmiddag geschoten in de Ribesstraat. Meerdere woningen zijn daarbij geraakt en beschadigd. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en vraagt mensen om camerabeelden te delen.

Bij het operationeel centrum kwamen rond 16.35 uur meldingen binnen dat er zou zijn geschoten in Ribesstraat. Direct zijn meerdere politie-eenheden ter plekke gegaan. Eerste onderzoek geeft aan dat er geschoten is en daarbij zijn meerdere woningen geraakt en beschadigd. Getuigen vertellen dat er vanuit een auto is geschoten. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie is een onderzoek gestart. De straat is deels afgezet voor het sporenonderzoek.