Twee mannen raken gewond bij steekincident in woning

Twee mannen raken gewond bij steekincident in woning

Geplaatst op 15 februari 2024, om 12:21 uur

LEEUWARDEN – In een woning aan de Eikenstraat heeft op woensdagavond een steekincident plaatsgevonden. Bij het incident raakten twee mannen gewond. Een van hen is ook aangehouden als verdachte.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De politie kreeg rond 01.25 uur een melding van een steekincident aan de Eikenstraat. Ter plaatse bleken er twee mannen gewond te zijn. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft een 21-jarige man uit Assen en een 33-jarige man uit Leeuwarden. De 33-jarige man is tevens aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het incident.

De politie verricht onderzoek naar de aanleiding van het incident. Ook voert de Forensische Opsporing sporenonderzoek uit in de woning. De politie sluit niet uit dat er meer arrestaties zullen volgen.