Twee mannen aangehouden op verdenking handel in verdovende middelen

Twee mannen aangehouden op verdenking handel in verdovende middelen

Geplaatst op 15 februari 2024, om 12:41 uur

UTRECHT – Dinsdagochtend heeft de politie twee mannen gearresteerd op verdenking van handel in verdovende middelen. Na onderzoek bleek dat er via online platforms verdovende middelen werden aangeboden en verkocht.

Het onderzoek leidde uiteindelijk tot een 20-jarige man uit de gemeente Woerden en een 22-jarige man uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Er zijn doorzoekingen uitgevoerd in 3 panden in Woerden, Nieuwegein en Doorn. Hierbij werd contant geld en digitaal geld in beslag genomen. Ook zijn meerdere voertuigen in beslag genomen.

Het opsporingsonderzoek is nog gaande. Het is mogelijk dat er meer arrestaties volgen.