Politie houdt man aan voor betrokkenheid verdwijning Yildiz Kayali

Politie houdt man aan voor betrokkenheid verdwijning Yildiz Kayali

Geplaatst op 15 februari 2024, om 11:16 uur

ZEVENAAR – Donderdagmorgen is een 59-jarige man uit Zevenaar aangehouden door de politie op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van een 42-jarige vrouw genaamd Yildiz Kayali.

Het onderzoek in en rondom een woning aan de Von Weberstraat in Zevenaar in verband met de urgente vermissing van de vrouw is nog steeds gaande. Naast sporenonderzoek in de woning en inzet van speciale diensthonden, is er ook een buurtonderzoek uitgevoerd. Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt verschillende scenario’s met betrekking tot wat er met de vrouw is gebeurd sinds 29 december 2023, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheid dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

De hekken rondom de woning aan de Von Weberstraat blijven staan gedurende het onderzoek.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink