Vier mannen aangehouden na gijzeling van 26-jarige man

Vier mannen aangehouden na gijzeling van 26-jarige man

Geplaatst op 14 februari 2024, om 16:55 uur

ROTTERDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen aangehouden op verdenking van het gijzelen van een 26-jarige man uit Den Haag.

De man werd vastgehouden in een woning aan de Hudsonstraat maar wist contact te leggen met een bekende. Die belde direct de politie, waardoor zij snel in actie kon komen. Bij de woning zijn vier mannen aangehouden. Het betreft twee verdachten uit Rotterdam van 29 en 18 jaar oud, een 30-jarige man uit Schiedam en een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

Het slachtoffer bleek zelf al uit de woning gevlucht te zijn en werd aangetroffen in de achtertuin van een woning in de buurt. Naar wat er precies is gebeurd en wat de achtergrond van deze gijzeling is, wordt een onderzoek ingesteld.