Politie achtervolgt verdachte (57) door carnavalsdrukte

Politie achtervolgt verdachte (57) door carnavalsdrukte

Geplaatst op 14 februari 2024, om 15:09 uur

SCHIJNDEL – Een 57-jarige man is in de nacht van dinsdag op woensdag gearresteerd voor een mishandeling in Schijndel.

Hoewel de verdachte aanvankelijk leek mee te werken, koos hij er plotseling voor om weg te rennen in een straat vol carnavalsvierders. Hij wist te ontsnappen tijdens een eerste poging van agenten om hem aan te houden. Hierdoor moesten de dienders tijdens hun laatste carnavalsdienst nog flink aan de slag. Pas verderop, na een achtervolging door straten vol carnavalsvierders, kon hij uiteindelijk worden ingerekend.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de man. De politie heeft echter niet bekendgemaakt welk geweld precies werd gebruikt. De verdachte zit vast voor verder onderzoek, dat woensdag door rechercheurs zal worden voortgezet, aldus een wijkagent.