Trein met veel carnavalsvierders betrokken bij dodelijke aanrijding

Trein met veel carnavalsvierders betrokken bij dodelijke aanrijding

Geplaatst op 12 februari 2024, om 20:41 uur

WIJCHEN – Maandagavond even voor 19.30 uur een aanrijding plaats tussen een trein en een persoon bij een spoorwegovergang in Wijchen.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen. Echter was het slachtoffer al overleden. De trein, onderweg naar Nijmegen, is na enkele tientallen meters stilgezet door de machinist. De brandweer plaatste zichtschermen om het zicht aan voorbijgangers te ontnemen. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Het is nog niet bekend of de passagiers van de trein opgehaald worden door een andere trein of bussen, of dat de trein later door mag rijden.

Al het treinverkeer tussen Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch is stilgelegd.