Drietal opgepakt voor ontvoering van 94-jarige man

Drietal opgepakt voor ontvoering van 94-jarige man

Geplaatst op 12 februari 2024, om 20:59 uur

HILVERSUM – Zondag heeft de politie drie mensen gearresteerd op verdenking van het ontvoeren van een 94-jarige man uit Hilversum. Onder de arrestanten bevinden zich een 23-jarige vrouw uit Den Dolder, een 30-jarige man uit Utrecht, en een 20-jarige man uit Den Haag.

Het incident begon rond 14.00 uur toen het slachtoffer in de omgeving van Utrecht met zijn scootmobiel werd aangereden door een auto. De verdachten dwongen hem vervolgens naar zijn woning in Hilversum te rijden om zijn pinpas te halen. Daarna reden het slachtoffer en de verdachten terug naar Utrecht, waar ze probeerden om meerdere keren geld op te nemen met de pinpas.

De arrestatie van het trio vond plaats in de avonduren, dankzij een alerte reactie van buren van het slachtoffer die de ontvoering waarnamen en de politie inschakelden. De huidige toestand van het slachtoffer is nog onbekend.