Ravage na ongeval, ook voertuig Rijkswaterstaat aangereden

Ravage na ongeval, ook voertuig Rijkswaterstaat aangereden

Geplaatst op 12 februari 2024, om 08:20 uur

WIERINGERWERF – Een zwaar verkeersongeval met twee voertuigen vond plaats op de A7 bij Wieringerwerf zondagavond, waarbij minstens één persoon gewond raakte en de rijbaan in de richting van Den Oever werd afgesloten.

Het ongeval resulteerde in het uit de auto slingeren van een motorblok. Kort na het vestigen van een wegafzetting door een weginspecteur van Rijkswaterstaat, naar aanleiding van het initiële ongeval, werd diens voertuig eveneens getroffen. Het is onbekend of bij dit tweede incident gewonden zijn gevallen.

De inzittende van het eerste ongeval kwam bekneld te zitten en werd door de brandweer en ambulancepersoneel bevrijd, waarna deze naar het ziekenhuis is overgebracht. De huidige toestand van het slachtoffer is nog onbekend. Het motorblok werd aangetroffen op een toegangsweg tot de A7, op zo’n twintig meter afstand van het betrokken voertuig. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze oorzaak van het ongeval.