Man in nek gestoken tijdens ruzie, zwaargewond naar ziekenhuis

Man in nek gestoken tijdens ruzie, zwaargewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 12 februari 2024, om 07:59 uur

DEN BOSCH – Bij een steekpartij aan de Vierde Rompert in Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag een man ernstig gewond geraakt aan zijn nek.

Het steekincident zou plaats hebben gevonden tijdens een ruzie tussen twee groepen. Het slachtoffer is zwaargewond met letsel aan zij nek naar het ziekenhuis gebracht. Drie personen zijn aangehouden waaronder een van de bewoners van de woning waar het incident zich afspeelde.

Grote delen van de Vierde Rompert waren na het incident afgezet door de politie. Ter plaatse heeft de recherche diverse sporen veilig gesteld en vast gelegd. Volgens een aanwezig officier van dienst van de politie worden meer aanhoudingen niet uitgesloten. Op diverse plaatsen in de staart lag bloed na het incident. Ook was een raam van de voordeur gesneuveld.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Bart Meesters