Twee doden (19 & 27) bij ernstig ongeval, 26-jarige man aangehouden

Twee doden (19 & 27) bij ernstig ongeval, 26-jarige man aangehouden

Geplaatst op 11 februari 2024, om 05:15 uur

NOORDBEEMSTER – Op de A7 bij de Noordbeemster is in de nacht van zaterdag op zondag een eenzijdig ongeval gebeurd, hierbij zijn twee inzittenden ernstig gewond geraakt.

Rond tien voor twee is een auto op de linker rijbaan gecrasht. De hulpdiensten waaronder een traumateam waren massaal ter plaatse. Beide inzittenden zijn gereanimeerd en helaas aan de verwondingen overleden. Een derde persoon is gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht.

Het slachtoffer van 27 jaar is afkomstig uit Hoorn, terwijl de 19-jarige uit Wervershoof komt. Een andere passagier, een 26-jarige man uit Hoorn raakte gewond en is in hechtenis genomen na het ondergaan van een bloedproef. De politie heeft aangegeven dat het op dit moment nog onbekend is of hij de bestuurder van het voertuig was.

Foto’s: Mizzle Media