Man op scooter rijdt dwars door wegafzetting en raakt gewond

Man op scooter rijdt dwars door wegafzetting en raakt gewond

Geplaatst op 7 februari 2024, om 19:56 uur

BEMMEL – Woensdagavond heeft een ongeval plaatsgevonden op de Waaldijk in Bemmel waarbij een scooterbestuurder verwondingen opliep na het niet opmerken van bouwhekken. Dit deel van de dijk is reeds enkele maanden niet toegankelijk vanwege werkzaamheden, waardoor al het verkeer een omleiding moet volgen. De bestuurder zag echter twee van deze hekken over het hoofd en botste er tegenaan.

De scooterrijder is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de beschadigde hekken aan de kant van de weg geplaatst en een reflecterend waarschuwingsbord op de rijbaan aangebracht om het gebied tijdelijk te markeren als afgesloten.

Foto’s: Persbureau Heitink