Politie houdt verdachte (23) aan voor dodelijk ongeluk waarbij 14-jarige overleed

Politie houdt verdachte (23) aan voor dodelijk ongeluk waarbij 14-jarige overleed

Geplaatst op 5 februari 2024, om 07:37 uur

EPE – De Politie heeft op zondagavond 4 februari een 23-jarige man uit de gemeente Epe aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding met dodelijke afloop op de Heerderweg waarbij een 14-jarig meisje om het leven kwam. De auto van de man werd aangetroffen en is door de politie in beslag genomen.

Op zaterdagavond 3 februari vlak voor middernacht kreeg de politie de melding dat er een ernstig ongeval had plaatsgevonden op de Heerderweg. Hierbij kwam een 14-jarig meisje om het leven. Het meisje fietste samen met een jongen op de Heerderweg. De bestuurder van de auto ging er na de aanrijding vandoor.