Graf van moeder Peter Gillis vernield

Graf van moeder Peter Gillis vernield

Geplaatst op 3 februari 2024, om 14:55 uur

BINNENLAND – Het graf van de moeder van Peter Gillis, de prominente eigenaar van vakantieparken uit Ommel, is doelbewust beschadigd. Gillis bracht dit treurige nieuws naar buiten via zijn Instagram, waarbij hij zijn woede en het leed deelde over deze onachtzame handeling.

De vernieling op het graf, dat zich bevindt op het kerkhof in Ommel, omvatte de met krijt geschreven woorden ‘stop tv’, wat de verbazing en verontwaardiging van Gillis verder aanwakkerde. Behalve de schade aan de grafsteen, zijn tevens een aantal plaatjes kapotgemaakt. Een opvallend detail is dat een Delfts blauwe vaas, gevuld met tweehonderd rozen, spoorloos is.

Via sociale media uitte Gillis zijn gevoelens: “Ik ben boos en vooral diep bedroefd dat iemand zo ver gaat om het graf van mijn moeder te beschadigen. Het doet me veel pijn, deze plek dient een plek van rust te zijn en verdient altijd respect.” Hij beschreef de gebeurtenis als “diep droevig”.

Hoewel het exacte tijdstip van de vandalisme actie onbekend is, heeft Gillis aangegeven dat er mogelijk al een verdachte in het vizier is.