Auto vliegt over de kop en landt op dak na botsing

Auto vliegt over de kop en landt op dak na botsing

Geplaatst op 1 februari 2024, om 13:22 uur

EINDHOVEN – Op donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Botenlaan in Eindhoven, waarbij een auto achter op een andere auto is gereden. Als gevolg daarvan werd de auto gelanceerd, maakte een koprol en belandde uiteindelijk op zijn dak aan de verkeerde zijde van de verhoogde rijbaanscheiding.

Omstanders hebben onmiddellijk het alarmnummer 112 gebeld, en de meldkamer ontving meerdere meldingen over het incident. De bestuurder slaagde erin om zelf uit zijn voertuig te komen en bleef ongedeerd. Desondanks werd de man kort onderzocht in de ambulance, gezien de aanzienlijke krachten die vrijkwamen bij de koprol met de auto.

Vanwege het ongeval heeft de politie de rondweg volledig afgesloten, wat leidde tot verkeersopstoppingen en chaos op de weg.