Voetganger (88) overleden na botsing met fietser op zebrapad

Voetganger (88) overleden na botsing met fietser op zebrapad

Geplaatst op 31 januari 2024, om 17:20 uur

ROTTERDAM – Dinsdagochtend 30 januari is een vrouw zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd nadat ze op het zebrapad werd aangereden door een fietser. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Dinsdagochtend rond 11 uur kwam een vrouw ten val op haar hoofd nadat ze werd aangereden door een fietser. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en is later op de avond overleden. Het gaat om een 88-jarige vrouw uit Rotterdam. De fietser is niet aangehouden, maar wel verdachte in het onderzoek.

De politie wil graag meer informatie over de toedracht van het incident en hoopt getuigen te spreken die meer weten of hebben gezien met betrekking tot het ongeval.