Twee meisjes geschept door auto, trauma helikopter geland

Twee meisjes geschept door auto, trauma helikopter geland

Geplaatst op 29 januari 2024, om 18:05 uur

EINDHOVEN – Een auto heeft aan het eind van de middag twee fietsers geschept op een oversteekplaats. De meisjes die samen overstaken raakten daarbij gewond. Er werd een traumaheli opgeroepen, deze is uiteindelijk geland naast de A50. Hier is de trauma arts ingestapt bij de ambulance, het slachtoffer is daarna met spoed naar Nijmegen overgebracht.

Het andere slachtoffer is naar een ziekenhuis in de omgeving overgebracht. Omstanders verklaren aan de politie dat de auto waarin een oudere vrouw zat door rood zou hebben gereden, het voertuig en de fietsen kwamen uiteindelijk bijna 35 meter verderop tot stilstand.

De kruising is afgezet voor sporen onderzoek, dit zorgt in de spits voor verkeersdrukte. De auto raakte ook flink beschadigd door de aanrijding.