Vermiste man levenloos aangetroffen door de VST

Vermiste man levenloos aangetroffen door de VST

Geplaatst op 28 januari 2024, om 19:21 uur

BEEKBERGEN – Tijdens de zoektocht naar een man die sinds vrijdag vermist was uit een zorginstelling, heeft het Veteranen Search Team het levenloze lichaam van een man ontdekt. Het lichaam werd gevonden in de tuin achterop een braakliggend stuk terrein met twee chalets aan Het Klein Paradijs in Beekbergen, meldt Omroep Gelderland.

De politievoorlichters hebben bevestigd dat er op die locatie een lichaam is aangetroffen, maar hebben niet bevestigd of het om de vermiste man gaat. De ter plaatse aanwezige officier van dienst van de politie heeft echter aangegeven dat het vermoedelijk de vermiste man betreft, aldus de correspondent. De formele identificatie moet nog plaatsvinden.

Het Veteranen Search Team was op zoek naar de man en informeerde onmiddellijk de politie bij de ontdekking van het lichaam. Momenteel is de politie met meerdere eenheden ter plaatse, waaronder medewerkers van de forensische opsporing, om de identiteit en de toedracht te onderzoeken. Het forensisch onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de districtsrecherche.