Twee mensen uit het water gehaald en gereanimeerd bij Kijkduin

Twee mensen uit het water gehaald en gereanimeerd bij Kijkduin

Geplaatst op 28 januari 2024, om 20:59 uur

DEN HAAG – Aan het begin van de avond zijn er bij Kijkduin in Den Haag twee personen uit zee gehaald, meldt de veiligheidsregio. Volgens een woordvoerder zijn de slachtoffers gereanimeerd en vervolgens in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 18.00 uur ontdekten mensen kleding op het strand van de Haagse badplaats. Getuigen meldden dat zij kort daarvoor hadden gezien dat meerdere mensen de zee in waren gegaan. Na deze melding begonnen de brandweer, reddingsorganisatie SAR Nederland en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) met een zoektocht. Omstreeks 19.00 uur werden twee slachtoffers gevonden.