Vrachtwagenchauffeur vindt gewonde vrouw naast drukke weg

Vrachtwagenchauffeur vindt gewonde vrouw naast drukke weg

Geplaatst op 25 januari 2024, om 09:34 uur

HELMOND – Op donderdagochtend heeft een vrachtwagenchauffeur een gewonde vrouw aangetroffen langs de ventweg Varenschut in Helmond. De vrouw was niet aanspreekbaar en bevond zich onder haar fiets op de ventweg.

De chauffeur heeft eerste hulp verleend en de hulpdiensten gebeld. De vrouw is met een hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van haar verwondingen is onbekend. Haar bril lag bijna aan de overkant van de weg. De politie heeft de weg afgesloten voor onderzoek.

De chauffeur heeft opgemerkt dat het opvallend was dat passerende voertuigen op de drukke ventweg haar negeerden, ondanks haar aanwezigheid naast de weg.

Foto’s: Harrie Grijseels