Trein ramt auto: vrouw zwaargewond geraakt

Trein ramt auto: vrouw zwaargewond geraakt

Geplaatst op 25 januari 2024, om 15:38 uur

ROSMALEN – Op donderdagmiddag is een vrouw met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd nadat ze op de Molenstraat in Rosmalen in aanrijding kwam met een trein op de spoorwegovergang. De straat is afgesloten, en het treinverkeer tussen Oss en Den Bosch is gestremd.

Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de vrouw en haar met de traumahelikopter naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. Ze zou ernstige verwondingen hebben opgelopen. De oorzaak van de botsing is nog niet bekend, maar de inzittenden van de trein zouden ongedeerd zijn gebleven.

Als gevolg van het ongeval is de Molenstraat in Rosmalen volledig afgesloten. Het treinverkeer tussen Oss en Den Bosch ligt stil. Mogelijk wordt er een alternatieve treinregeling ingezet voor de gestrande reizigers. De auto van de vrouw heeft aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s: Bart Meesters