Man gewond na steekpartij in parkeergarage

Man gewond na steekpartij in parkeergarage

Geplaatst op 25 januari 2024, om 08:25 uur

EINDHOVEN – Afgelopen nacht is een man zwaargewond geraakt bij een steekincident in parkeergarage Q-park Heuvel in het centrum van Eindhoven. Het incident vond waarschijnlijk plaats op de eerste ondergrondse verdieping (-1), maar het slachtoffer werd een verdieping lager (-2) aangetroffen, ernstig bloedend. De eerste agenten ter plaatse hebben meteen een tourniquet aangelegd om het bloeden te stelpen. Het slachtoffer is vervolgens naar de ambulance gebracht, die vanwege de hoogte niet de garage in kon.

In de parkeergarage, gelegen onder het winkelcentrum, heeft de politie twee gebieden afgezet, zowel op -1 als op -2. Er loopt een duidelijk bloedspoor door de parkeergarage en het trappenhuis. De politie is bezig met het vastleggen van sporen en onderzoekt wat er precies gebeurd is.