Snapchat-ruzie escaleert: scholier (14) in been gestoken, verdachte (14) aangehouden

Snapchat-ruzie escaleert: scholier (14) in been gestoken, verdachte (14) aangehouden

Geplaatst op 22 januari 2024, om 20:57 uur

HELMOND – In Helmond raakte een 14-jarige jongen maandagmiddag gewond bij een steekpartij in de fietsenstalling van het Dr. Knippenbergcollege. De aanleiding was een ruzie via Snapchat, die uitmondde in een steekpartij. Dat meldt ED.

De dader, ook 14 en afkomstig uit Eindhoven, is inmiddels aangehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

De schoolleiding van het Knippenbergcollege, Rector Emmeken van der Heijden en Directeur Jule Frantzen, reageerden geschokt en regelden direct opvang voor getuigen. Ouders van alle leerlingen werden schriftelijk geïnformeerd over het incident.

Foto’s: Dave Hendriks