Auto rijdt meubelzaak binnen, bestuurder neemt de benen

Auto rijdt meubelzaak binnen, bestuurder neemt de benen

Geplaatst op 22 januari 2024, om 20:51 uur

OUDHEUSDEN – Maandagavond veroorzaakte een automobilist een grote ravage bij een meubelwinkel aan de Laagstraat in Oudheusden. De bestuurder reed door de achtergevel van de winkel en vluchtte daarna te voet weg. Meubelzaak Schreuder heeft aanzienlijke schade opgelopen.

Het artikel is oorspronkelijk geschreven door Sandra Kagie. Volgens een politiewoordvoerder, die maandagavond beperkte informatie kon geven, is de bestuurder na het ongeval gevlucht.

Naast de bestuurder zijn ook twee andere inzittenden van de auto gevlucht nadat deze in de gevel crashte. Dit werd gerapporteerd door Omroep Brabant.

De politie is een onderzoek gestart, waarbij onder andere camerabeelden uit de omgeving worden bekeken. Stichting Salvage is ter plaatse om ondersteuning te bieden aan de gedupeerden. Het beschadigde gebouw zal vermoedelijk ondersteund moeten worden.

Foto’s: FPMB