Man in gezicht gestoken, zes verdachten aangehouden

Man in gezicht gestoken, zes verdachten aangehouden

Geplaatst op 22 januari 2024, om 07:40 uur

BUDEL – De politie heeft 6 verdachten aangehouden na aanleiding van een vechtpartij waarbij één persoon in zijn gezicht is gestoken.

De verdachten zijn allemaal in aparte politieauto’s afgevoerd. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zouden alle zes de verdachten woonachtig zijn op het AZC in Budel zijn. Dit is een AZC waar veel over te doen is met veel incidenten.

Ook in Maarheeze zijn veel incidenten met de asielzoekers. Op het station is vanwege de overlast van het AZC standaard beveiliging aanwezig. Deze zijn ook getuige geweest van de steekpartij en leggen verklaringen af.

Foto’s: Dave Hendriks