18-jarige ontvoerd, mishandeld en gewond achtergelaten langs provinciale weg

18-jarige ontvoerd, mishandeld en gewond achtergelaten langs provinciale weg

Geplaatst op 20 januari 2024, om 15:27 uur

AMERSFOORT – Een 18-jarige man is vrijdagavond rond 18.00 uur op de Weberstraat door een groep mannen in een grijze bestelbus getrokken en meegenomen. Rond 18.30 uur trof een automobilist hem gewond aan op de Doornseweg (N227) en alarmeerde de politie.

Vrijdagavond is rond 18.00 uur een 18-jarige Amersfoorter in een grijze bestelbus met geblindeerde ramen getrokken. Een half uur later trok het slachtoffer de aandacht van een passerende automobilist. Deze getuige alarmeerde de politie. Het slachtoffer vertelde dat hij door een groep van 4 a 5 mannen in de bestelbus was getrokken en mishandeld. Op de N227 is hij op een parkeerstrook ter hoogte van hectometerpaal 2.6 uit de auto gezet. De Amersfoorter raakte gewond.

Een getuige heeft gezien dat de grijze bestelbus ongeveer 10 minuten op de Weberstraat heeft gestaan. Een groep van 4 a 5 mannen stond bij de bus. Een van deze personen droeg een oranje/rood kleurige trui.