Vermissing van twee meisjes (14 en 16): Mogelijk gepland

Vermissing van twee meisjes (14 en 16): Mogelijk gepland

Geplaatst op 19 januari 2024, om 13:48 uur

OSSENDRECHT – Sinds zondagavond om 19:30 uur worden twee meisjes vermist in Ossendrecht. Het betreft de 14-jarige Renee de Groot en de 16-jarige Louise Tensen. Volgens de politie lijkt het zeer waarschijnlijk dat ze samen zijn vertrokken en vermoedelijk zijn opgehaald met een auto. De politie vermoedt dat dit wellicht een vooropgezet plan was.

Renee is slank van postuur en heeft haar haar los, deels voor haar gezicht. Op het moment van haar vermissing droeg ze een blauwe oversized jeans, een zwart T-shirt en zwarte Converse Allstars-schoenen met witte letters.

Louise is eveneens slank, heeft halflang haar en draagt een ring. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een zwarte hoodie, een jas, schoenen en een witte broek.

Foto’s: Politie