Ernstige ongeval eiste het leven van een 23-jarige pool

Ernstige ongeval eiste het leven van een 23-jarige pool

Geplaatst op 19 januari 2024, om 13:04 uur

HILVARENBEEK – Het dodelijke slachtoffer dat viel bij het ongeval in de nacht van woensdag op donderdag in Hilvarenbeek, blijkt te gaan om een 23-jarige man uit Polen. De bijrijder betreft een 22-jarige man uit Polen, maar zijn huidige toestand is onbekend. Hij is na het ongeval met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een voertuig met twee inzittenden was betrokken bij een crash en werd gelanceerd bij een rotonde. Het voertuig werd met aanzienlijke snelheid gelanceerd, waardoor het meerdere verkeersborden en lantaarnpalen raakte. Uiteindelijk kwam het voertuig ondersteboven op een talud terecht. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder de brandweer, politie, ambulance en twee traumateams. Na enige tijd slaagde de brandweer erin om beide inzittenden uit het wrak te bevrijden.

Foto’s: Toby de Kort