Auto belandt ondersteboven in sloot na inhaalpoging van bus

Auto belandt ondersteboven in sloot na inhaalpoging van bus

Geplaatst op 19 januari 2024, om 18:24 uur

SINT MICHIELSGESTEL – Vrijdagmiddag vond op de Bosschebaan (N617) bij Sint-Michielsgestel een verkeersongeval plaats.

Een vrouw raakte rond 16:50 uur met haar auto van de weg en belandde ondersteboven in een naastgelegen sloot. De vrouw is door de brandweer uit haar auto gehaald en ter plaatse door ambulancemedewerkers nagekeken. Naar verluidt zou de vrouw een streekbus hebben willen inhalen maar daarbij de verhoogde middenberm hebben geraakt en voor de bus langs in de sloot terecht kwam. De bus werd niet geraakt, wel was de buschauffeur flink geschrokken. Hij kon zijn weg niet vervolgen en de twintig passagiers strandde op de N617. Een vervangende chauffeurs werd opgeroepen en zal de bus verder rijden.

De rijbaan van Sint-Michielsgestel richting Den Bosch is afgesloten. Verkeer wordt verzocht om te rijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.

Foto’s: Sander van Gils