Auto belandt in sloot na botsing met bestelauto

Auto belandt in sloot na botsing met bestelauto

Geplaatst op 19 januari 2024, om 19:05 uur

PUTTEN – Op vrijdagmiddag vond een aanrijding plaats op de kruising van de Beitelweg en de Hooiweg in Putten.

Iets voor 17.30 uur kwamen een personenauto en een bestelauto met elkaar in aanraking op het kruispunt. De bestuurder van de personenauto raakte bij de aanrijding in een slip en belandde met zijn voertuig in de naastgelegen sloot. Een ambulance arriveerde ter plaatse om de man te onderzoeken op verwondingen. Het slachtoffer is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelauto bleef ongedeerd, maar zijn voertuig liep schade op aan de voorzijde en moest worden afgesleept.

Gemeentelijke handhavers van Putten zorgden voor de vrijmaken van het kruispunt, coördineerden de berging en verwijdering van de personenauto uit de sloot.

Foto’s: Tim van Donkersgoed / Persbureau Heitink