Verdachte met mes pleegt overval op supermarkt

Verdachte met mes pleegt overval op supermarkt

Geplaatst op 14 januari 2024, om 06:44 uur

AMSTERDAM – De politie is zaterdagavond in actie gekomen nadat een supermarkt in Amsterdam het doelwit van een overval was. De Albert Heijn aan de Overtoom werd rond kwart voor negen overvallen. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse.

Via burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de overvaller. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Hij heeft kort zwart/grijs haar, een gezet postuur en draagt een zwart trainingspak van het merk Adidas. De man heeft mogelijk nog het kleine mes waarmee hij dreigde bij zich, omstanders wordt aangeraden hem niet te benaderen maar 112 te bellen.

Na de overval is de supermarkt gesloten. Het personeel heeft een briefje opgehangen met daarop de tekst dat klanten morgenochtend weer welkom zijn.

Foto’s: Michel van Bergen